۱۵ پرسش سازمان نظام پزشكي از كانديداهاي انتخابات رياست جمهوري

تازه ترين اطلاعات جامع تخصصي سئو را در اينجا جستجو نماييد

۱۵ پرسش سازمان نظام پزشكي از كانديداهاي انتخابات رياست جمهوري

۴ بازديد

سازمان نظام پزشكي با صدور بيانيه اي به كانديداهاي رياست جمهوري ، 15 س askingال را مطرح كرد و بر لزوم شفافيت در برنامه نامزدها در مورد سلامت تأكيد كرد. براساس اعلاميه مطبوعاتي مجله زنده خبري و سازمان بهداشت ، در بيانيه اي خطاب به هفت نامزد رياست جمهوري: “يكي از مهمترين موضوعات مورد انتظار …

۱۵ پرسش سازمان نظام پزشكي از كانديداهاي انتخابات رياست جمهوري https://livemag.ir/2021/06/۱۵-پرسش-سازمان-نظام-پزشكي-از-كانديداها/ https://livemag.ir/2021/06/۱۵-پرسش-سازمان-نظام-پزشكي-از-كانديداها/#respond مجله زنده خبري Tue, 08 Jun 2021 08:16:10 0000 اجتماعي https://livemag.ir/2021/06/۱۵-پرسش-سازمان-نظام-پزشكي-از-كانديداها/ سازمان نظام پزشكي با صدور بيانيه اي به كانديداهاي رياست جمهوري ، 15 س askingال را مطرح كرد و بر لزوم شفافيت در برنامه نامزدها در مورد سلامت تأكيد كرد. براساس اعلاميه مطبوعاتي مجله زنده خبري و سازمان بهداشت ، در بيانيه اي خطاب به هفت نامزد رياست جمهوري: “يكي از مهمترين موضوعات مورد انتظار …

سازمان نظام پزشكي با صدور بيانيه اي به كانديداهاي رياست جمهوري ، 15 س askingال را مطرح كرد و بر لزوم شفافيت در برنامه نامزدها در مورد سلامت تأكيد كرد.

براساس اعلاميه مطبوعاتي مجله زنده خبري و سازمان بهداشت ، در بيانيه اي خطاب به هفت نامزد رياست جمهوري: “يكي از مهمترين موضوعات مورد انتظار در برنامه هاي كانديداهاي محترم رياست جمهوري در همه كشورها ، پاسخگويي به الزامات بخش بهداشت و تأمين مطلوب شرايط موجود براي افراد و دارندگان فرايندها در اين بخش. در اين دوره علاوه بر اين بحث مهم و اساسي ، جهان و كشور ما با چالشي خطرناك و بي سابقه به نام اپيدمي كويد -19 روبرو هستند. حدود 200 ميليون نفر از يك طرف تحت تأثير مرگ و 4 ميليون مرگ و بيكاري ، فقر ، تعطيلي بسياري از مشاغل و آسيب هاي اقتصادي ، اجتماعي و رواني قرار گرفته اند. در اين ميان كشور ما ايران از گزش اين بيماري در امان نبوده است.

آلودگي ميليون ها شهروند ، مرگ بيش از 80 هزار نفر از هموطنان و عبور چهار موج شكننده براي مردم و كادر پزشكي و انتظار براي موج هاي ديگر و واكسيناسيون كمتر از چهار درصد از جمعيت كشور شرايطي است كه جامعه و دولت را نگران كرده است. “اغراق نيست كه انتظار داشته باشيم عموم مردم و دارايي ها در بحث ها و برنامه هاي آينده نامزدهاي محترم رياست جمهوري ، به دور از شعارهاي عمومي در زمينه مراقبت هاي بهداشتي ، به يك برنامه كاملاً خوب و مدون احتياج داشته باشند.”

در بخش ديگري از اين بيانيه آمده است: “سازمان نظام پزشكي جمهوري اسلامي ، بزرگترين نهاد صنفي جامعه ايثارگر و سلامت فرهنگي ايران ، در اين شرايط خاص از نامزدهاي افتخاري انتظار دارد پاسخ هاي لازم و مناسب را ارائه دهند. به س followingالات زير:

1- قاعده سيستم بهداشتي هر جامعه ، از جمله ايران ، بر سه ضلع مثلث استوار است: ساختار بهداشت ، كار و اقتصاد بهداشت

درخواست جامعه پزشكي ، بلكه بسياري از انديشمندان بهداشت در منطقه و سراسر جهان و مردم شريف ايران از نامزدهاي محترم رياست جمهوري ، اين است كه نگرش و برنامه شخصي شما براي تقويت ، ارتقا و اصلاح نقاط ضعف اين چيست؟ اصول مهم؟

2- نظر شما در مورد ساختار نظام سلامت با توجه به مشكلات پزشكان خانواده ، سيستم ارجاع و سطح خدمات بهداشتي كه سالهاست در برنامه هاي توسعه كشور ارائه مي شود ، اما متأسفانه موفقيت چنداني ندارند در دولت هاي مختلف؟ مشكل چيه؟ و استراتژي شما براي غلبه بر انتقال چند دهه اي و عدم دستيابي به آنچه در اين زمينه مطلوب است چيست؟

3- مطابق با س structuralال ساختاري فوق ، برنامه اقدام شما در زمينه پرونده هاي الكترونيكي و نسخه هاي الكترونيكي كه از ملزومات قانوني سيستم بهداشت محسوب مي شوند چيست؟

4- يكي از شاخص هاي پيشرفت هر جامعه سهم سلامت اين جامعه از توليد ناخالص ملي (GDP) اين كشور است. سهم فعلي بهداشت از سبد توليد ناخالص داخلي را چگونه ارزيابي مي كنيد و برنامه شما براي بهبود يا افزايش اين سهم چيست؟

5- نيروي كار در سيستم بهداشت بسيار ارزشمند است و حاصل بيش از يك دهه تلاش و سرمايه گذاري است. از دست دادن اين نيروهاي ارزشمند به طرق مختلف از جمله نبود شرايط مناسب براي تجارت ، مهاجرت و جذب در سيستم هاي بهداشتي ساير كشورها يكي از مصائب نظام سلامت امروز است. استراتژي شما براي به حداقل رساندن اين مشكلات چيست؟

6- شما براي تسهيل كار دستياران در زمينه هاي مختلف پزشكي و كاهش فشار مضاعفي كه امروز شاهد آن هستيم ، چه برنامه اي داريد و مي دانيد كه آينده و اميد به پايان آموزش بهداشت در هاله اي از عدم اطمينان فرو رفته و شك؟

7- كاهش فشار مضاعف و غيرمعمول بر جوانان فارغ التحصيل پزشكي ، پرستار و رشته هاي پيراپزشكي ، مانند پروژه هاي فوق برنامه كه در مراحل مختلف به آنها تحميل شده است و مانع اصلي زندگي و خانواده و مانع ثبات و امنيت شغلي است. برنامه هات چيه؟

8- مقابله با سهميه هاي مختلف رايج ، كه هدف عدالت آموزشي و اميد و انگيزه دانش آموزان است و در آينده علمي كشور با مشكلات زيادي روبرو خواهد شد و همچنين باعث شده افراد با استعداد و رتبه بالا وارد اين حوزه شوند. پيشنهاد مي كنيد و تلاش مي كنيد تا براي آينده خود باز بمانيد؟

9 – آيا مي دانيد قيمت خدمات بهداشتي با نرخ تعرفه اعلام شده تفاوت چشمگيري دارد؟ برنامه شما براي تحقق تعرفه ها و قيمت خدمات بهداشتي ، اطمينان از كيفيت مناسب خدمات براي ملت ايران و نحوه تعيين قيمت اين خدمات چيست؟

10- براي تقويت سلامت و بيمه تشخيصي و البته كاهش هزينه بيماريهاي از جيب شما با حفظ جدي كيفيت مناسب خدمات بهداشتي ، چه راهكارهايي را پيشنهاد مي كنيد؟

11- با توجه به اينكه در طي اپيدمي تاج اكثر جامعه ايران هنوز فرصت واكسيناسيون را ندارند و ترس از خسارات اجتماعي بيشتر وجود دارد ، تصميم حضرتعالي براي جلوگيري از امواج بعدي ، واكسيناسيون م ،ثر ، واردات واكسن خارجي ، تهيه دارو و حمايت از توليدات محلي؟

12 – به نظر شما بخش خصوصي در سيستم بهداشت و درمان كشور چگونه است؟ شما چه راه حلي براي حمايت از اين بخش در تعيين تعرفه ها متناسب با نرخ تورم و واقعيت هاي اقتصادي پيشنهاد مي كنيد؟

13. مي دانيد كه تحقيقات بهداشتي در كنار آموزش ، مراقبت هاي بهداشتي و درماني از جايگاه ويژه اي برخوردار است. استراتژي تيم معظم له براي ارتقا research تحقيقات كاربردي و م healthثر بهداشتي در شرايط برابر با ساير كشورهاي جهان چيست؟

14. در طول اپيدمي تاج و حتي قبل از آن در طرح تحول سلامت ، مشخص شد كه زيرساخت هاي بيمارستان امروز ما ، مانند تعداد تخت هاي مراقبت هاي ويژه ، CCU ، NICU ، اكسيژن ، IT ، تجهيزات دارويي حياتي ، تشخيص و درمان كافي ، سرويس لازم و كافي را نداشته باشيد! با يك نگاه اجمالي به موضوع تحريم هاي سركوبگر و هزينه هاي ارزي كه اين بخشها در مراكز دولتي و خصوصي با آن روبرو هستند ، تئوري هاي اجرايي شما براي حل اين مشكلات چيست؟

15. اما شما مي دانيد كه يك روش بسيار موثر در مبارزه با اپيدمي كوويد ، در جهان ، از جمله در كشور ما ، كه نقش منفي در كنترل اين مشكل و ساير بيماري ها ، گسترش خرافات و در يك كلام شبه- علم بود “لطفاً نظرات خود را صريحاً در اين زمينه و راهكارهاي مقابله با چنين حملات و مداخلات غير علمي بيان كنيد.”

انتهاي پيام

https://livemag.ir/2021/06/۱۵-پرسش-سازمان-نظام-پزشكي-از-كانديداها/feed/ 0

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.