طلسم «رستاخيز» در دولت سيزدهم شكسته مي‌شود؟

تازه ترين اطلاعات جامع تخصصي سئو را در اينجا جستجو نماييد

طلسم «رستاخيز» در دولت سيزدهم شكسته مي‌شود؟

۴ بازديد

هر سال در ماه محرم ، بحث درباره فيلم هاي مذهبي ، به ويژه عاشورا ، فعال مي شود و سپس پشيماني و پشيماني تنها درآمد فيلم هاي دست خالي از نمايش چنين فيلم هايي است ، اما شايد فيلمسازي مورد علاقه. “احيا” ساخته شده توسط اين شخص يك چراغ راهنما بود و به رقبا …

طلسم «رستاخيز» در دولت سيزدهم شكسته مي‌شود؟ https://online-mag.ir/2021/08/طلسم-رستاخيز-در-دولت-سيزدهم-شكسته-مي/ مجله آنلاين Wed, 11 Aug 2021 03:38:01 0000 مجله هنري و فرهنگ https://online-mag.ir/2021/08/طلسم-رستاخيز-در-دولت-سيزدهم-شكسته-مي/ هر سال در ماه محرم ، بحث درباره فيلم هاي مذهبي ، به ويژه عاشورا ، فعال مي شود و سپس پشيماني و پشيماني تنها درآمد فيلم هاي دست خالي از نمايش چنين فيلم هايي است ، اما شايد فيلمسازي مورد علاقه. “احيا” ساخته شده توسط اين شخص يك چراغ راهنما بود و به رقبا …

هر سال در ماه محرم ، بحث درباره فيلم هاي مذهبي ، به ويژه عاشورا ، فعال مي شود و سپس پشيماني و پشيماني تنها درآمد فيلم هاي دست خالي از نمايش چنين فيلم هايي است ، اما شايد فيلمسازي مورد علاقه. “احيا” ساخته شده توسط اين شخص يك چراغ راهنما بود و به رقبا هديه ساخت چنين اثري را داد.

به گزارش مجله آنلاين ، ششمين محرم امسال به بهانه روزهاي يادبود فسيني و شهادت سومين امام شيعيان و يارانش ، فيلم “رستاخيز” را گرامي مي دارد. اين كارگردان 10 سال طول كشيد تا فيلمي درباره يكي از روياهايش ، حماسه عاشورا بسازد.

احمدرضا دربيش در سي و دومين جشنواره فيلم فجر 9 جايزه از جمله بهترين فيلم و بهترين كارگرداني را از آن خود كرده است ، اما مي تواند بسيار راحت تر از هفت سال پيش باشد. “حزب رستاخيز” به مدت 7 سال با ممنوعيت فيلم هاي ايراني مزاحمتي نداشت.

“رستاخيز” در سال 1391 با مشاركت بسياري از هنرمندان سرشناس داخلي و خارجي توليد شد و در نود و دومين جشنواره فيلم فجر و سپس دو سال بعد در سينما به نمايش درآمد. با اين حال ، نمايش عمومي اين فيلم بيش از يك روز به طول انجاميد. فيلم به دستور وزير وقت فرهنگ و اسلام (علي جنتي) “برخي مقامات بزرگ” است.

عكس تجمع مردم در مشهد / جولاي 2015

دلايل اين اعتراضات و تصميم براي توقف نمايش فيلم كه در واقع منجر به توقيف شد مربوط به نشان دادن چهره حضرت ابوالفضل (ع) است و پس از پيگيري هاي فراوان تنها راه حل. آيا چهره بازيگري با يك حلقه نور راه حلي كه فيلمسازان پس از هفت سال از آن راضي نيستند و به نظر مي رسد اين نارضايتي جدي تر از سال گذشته است. دليلش اين است كه در مرداد سال گذشته ، حسين انتظامي ، مدير سازمان سينمايي ، در يك كنفرانس مطبوعاتي سوالي پرسيد. اين فيلم كه در مورد اپيدمي كرونا در مورد امكان پخش آنلاين شكوفا شد ، اعلام كرد كه “مجوز انتشار” رستاخيز “در شبكه نمايش خانگي در سال 2009 صادر شده است و توسط سينما ممنوع نيست.” پس از چنين اظهارنظرهايي ، اين س arال پيش آمد كه آيا اجازه نمايش “رستاخيز” با تغييرات مورد نظر مخالفان فيلم صادر شده است يا طبق نسخه مورد علاقه تهيه كننده.

در مورد اين سوال تقي عليقلي زاده-تهيه كننده “رستاخيز”- هيچ پاسخي داده نشد ، اما در همان زمان در گفتگو با مجله آنلاين ، نمايش حضرت ابوالفضل (ع) در شبكه نمايش خانگي مشكلي ندارد و در مورد اينكه آيا اين اعتراض فقط براي نمايش سينما است صحبت مي كنم. وي گفت: “اين س forالي است براي من به عنوان تهيه كننده و شايد براي آقاي درويش به عنوان كارگردان و شايد س opinionالي براي افكار عمومي.” جواب چيست؟ !! “فيلم مي تواند به ترتيب مشكلات در شبكه نمايش خانگي نمايش داده شود ، اما نمي تواند نمايش داده شود ، به خصوص به اين دليل كه فيلم مجبور به جايگزيني صفحه فيلم به عنوان راه حلي اجتناب ناپذير شد.”

او به من يادآوري كرد كه: “در سال 2015 نامه اي از وزارت ارشاد مبني بر جلوگيري از نمايش فيلم وجود داشت و اعلام شد كه فيلم تا زمان ارائه نظر مراجع تقليد به حالت تعليق درآيد. خوب ، مشكل پنج سال بعد (1399) است. ). آيا نظر مقامات در سال (سال) داده شده است؟ آيا تشخيص وزارت ارشاد يا نظر مقامات تغيير كرده است؟ آيا شرايط فرهنگي و اجتماعي كشور باعث اين گشايش شده است؟ من به عنوان فيلمساز اين را ندارم پاسخ به اين سوالات: “من فقط مي دانم كه وزارتخانه تغيير كرده است ، تركيب سهامداران فيلم تغيير كرده است و بيشتر فيلم متعلق به فارابي است. ما آخرين سال دولت ، دور از برجام هستيم.”

وي گفت: “در اين مرحله ، ما نمي خواهيم بر اساس عقل سليم كشور به صورت آنلاين مورد بررسي قرار بگيريم.” وقتي فيلم «رستاخيز» در شبكه نمايش خانگي نمايش داده مي شود ، پس از تماشاي فيلم ، ابهام وجود دارد كه چرا فيلم در چند سال گذشته نمايش داده نشده و چه چيزي نمايش داده نشده است. “بنابراين ، خارج از شرايط فعلي و كرونا ، اكران فيلم” رستاخيز “با اكران فيلم در ايران اولويت ما بود. “

يك سال پس از اظهارنظرها ، و اكنون كه دولت سيزدهم در آينده نزديك به طور كامل تأسيس شده است ، مشكل اين است كه مديران جديد موانع نمايش عمومي “احيا” را كه توسط همه تأييد و فيلتر شده است ، برطرف مي كنند. آيا اين امكان وجود دارد؟ فيلتر حقوقي آيا موضوع اكران فيلم ، كه گفته مي شد فراتر از اراده دولت است ، توسط دولت جديد حل نشده باقي مي ماند؟ !!

برداشته شدن “رستاخيز” فيلمسازان باسابقه اي را در توليد آثار تاريخي و مذهبي برانگيخته است تا بارها به اتفاقات اين فيلم اشاره كنند كه هزينه هاي مادي و معنوي زيادي را متحمل شده است. بسياري از كار در اين جهت مي ترسيدند. افراد كمي جرات مي كنند فيلمي مانند “رستاخيز” بسازند زيرا تهيه كننده آن است. مجيد مجيدي تنها چند روز پيش بارها از مسئولان خواسته بود كه شرايط را براي اكران فيلم سينمايي “رستاخيز” فراهم كنند ، “سينماهاي ما فضاي زيادي براي ديدن فرهنگ حسيني دارند.” ، نياز به ايجاد زمينه براي كار فيلمسازان در اين منطقه ، اما با تعليق “احيا” ، فيلمسازان از ورود به اين منطقه ترديد مي كنند و توليد كنندگان ديگر اين ريسك را انجام نمي دهند. ”

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.