خواص عسل كنار كدام است؟ گفته مي شود عسل به دليل سهولت جذب بهتر و مقاومت در برابر كوفتگي ها مخصوصا در مورد فعاليت هاي فيزيكي، مقاومت خوبي را ايجاد مي كند، همچنين باعث تقويت حافظه و كارايي بيشتر آن مي شود، بنابراين چه افراد سالم و چه افراد بيمار براي بهبود هر نوع ضعف …
بررسي خواص عسل كنار و فوايد مصرف آن https://livemag.ir/2021/08/بررسي-خواص-عسل-كنار-و-فوايد-مصرف-آن/ https://livemag.ir/2021/08/بررسي-خواص-عسل-كنار-و-فوايد-مصرف-آن/#respond مجله زنده خبري Thu, 12 Aug 2021 17:40:10 0000 عمومي https://livemag.ir/?p=5455 خواص عسل كنار كدام است؟ گفته مي شود عسل به دليل سهولت جذب بهتر و مقاومت در برابر كوفتگي ها مخصوصا در مورد فعاليت هاي فيزيكي، مقاومت خوبي را ايجاد مي كند، همچنين باعث تقويت حافظه و كارايي بيشتر آن مي شود، بنابراين چه افراد سالم و چه افراد بيمار براي بهبود هر نوع ضعف …
خواص عسل كنار كدام است؟
گفته مي شود عسل به دليل سهولت جذب بهتر و مقاومت در برابر كوفتگي ها مخصوصا در مورد فعاليت هاي فيزيكي، مقاومت خوبي را ايجاد مي كند، همچنين باعث تقويت حافظه و كارايي بيشتر آن مي شود، بنابراين چه افراد سالم و چه افراد بيمار براي بهبود هر نوع ضعف به ويژه در موارد هضم يا جذب غذا در بدن به آن نياز دارند. شركت نهاوند پيشينه طولاني از فعاليت در حيطه زنبور داري پيشرفته و توليد عسل هاي بكر و طبيعي دارد.
همچنين در سال هاي اخير مجموعه توليدات زنبورستان خود را در زمينه ارگانيك، در تمامي فروشگاه هاي معتبر ارگانيك كشور عرضه مي نمايد. عسل كتيرا محصولي از منطقه گليل مي باشد، اين منطقه در استان خراسان شمالي و در ۷۰ كيلومتري شمال شهرستان شيروان و در حدود نوار مرزي ايران و تركمنستان قرار دارد. زنبورعسل هايي كه عسل وحشي را توليد مي كنند، ريز هستند و با زنبورهاي پرورشي تفاوت دارند.
اين محصول در مناطقي از جنگل هاي نيوزيلند و استراليا توسط زنبورهاي عسل از شهد درخت مانوكا كه نام علمي گونه وحشي آن Leptospermum scoparum است تهيه ميشود و كيفيت بالايي دارد. معمولا پس از تكان دادن بلورهاي نامتقارن و بزرگتر تشكيل مي شوند.
وقتي به عسل اسطوخودوس اشاره ميكنيم، از خواص دارويي آن مي توان به ضد قارچ بودن، بهبود زخم، خواص آنتياكسيداني بسيار زياد اشاره كرد. عسل هايي با رنگ زرد روشن، قرمز كم رنگ، رنگ شاه بلوطي، طوسي( اكاليپتوس) و سبز(شهد نباتي) وجود دارند، رنگ عسل كريستاليزه شده روشن تر مي گردد چراكه بلور هاي گلوكز سفيد هستند، همچنين گزارش شده بعضي از آن به سفيدي شير هستند و در برخي منطقه هاي آفريقاي شرقي عسل هاي كريستالي شده مرغوب يافت مي شوند كه تقريبا به سفيدي آب يعني بي رنگ و در حالت مايع هستند.
با اين كه شكرك زدن نشانه ي منفي نيست اما اگر علاقه اي به آن نداريد عسل فصل يا به اصطلاح تازه توليد بخريد، اين مسئله باعث مي شود كه شما شكرك زدن عسل را مشاهده نكنيد. اگر در فصل آلرژي از آبريزش بيني و خارش چشم رنج مي بريد، عسل مي تواند كمك زيادي به شما نمايد. به طور خلاصه اگر مي خواهيد 100 درصد خيال شما از اصل بودن عسل راحت باشد، بايد در ابتدا زنبوردار را بشناسيد و سپس قيمت عسل كنار براي خريد عسل طبيعي در نظر بگيريد.
خواص عسل و آويشن در درمان بسياري از مشكلات مرتبط با سلامتي مانند خستگي، آكنه يا گاستريت (التهاب دستگاه گوارش) مفيد ميباشد؛ اما عسل در درجه اول به سلامت سيستم گوارش و تنفسي ما كمك ميكند. عسل وحشي خواص تمامي گياهان كمياب را دارد و براي بهبود بسياري از بيماري ها مناسب مي باشد.
مقدار رطوبت يكي از مهم ترين خصوصيات عسل است كه كيفيت نگهداري، شكرك زدن و غلظت آن را تحت تاثير قرار مي دهد. بسياري از مصرف كنندگان هنوز فكر مي كنند كه عسل شكرك زده فاسد شده يا با افزودن شكر به آن تقلب صورت گرفته است كه اين كاملا اشتباه است.شكرك زدن و سفيد شدن عسل نتيجه تشكيل بلور هاي گلوكز منو هيدروژنه است كه با توجه به كيفيت و شرايط نگهداري عسل از لحاظ تعداد، شكل و ابعاد تفاوت دارند، هرچه مقدار آب كمتر و مقدار گلوكز عسل بالاتر باشد، عمل شكرك زدن سريع تر صورت مي پذيرد.
بيشتر شهد آن مربوط به گياه گون مي باشد و جزو محبوب ترين نوع عسل هاي موجود در ايران است كه با توجه به طعم مطلوب و خواص دارويي كه دارد، مورد پسند بسياري از مردم قرار گرفته است و براي تقويت معده، بيماري هاي كليوي و كاهش درد مفاصل بسيار مفيد مي باشد كه داراي رنگ زرد روشن مي باشد.
اسفرزه، افسنتين، گل بنفشه، گون، كتيرا، ختمي، كاسني، گل گاو زبان، مريم گلي، يونجه و بسياري از گياهان ديگري كه در مناطق زنبورستان هاي مجموعه آهوتا نيز وجود دارد. رنگ عسل آويشن به طور معمول زرد كمرنگ مي باشد و داراي بوي معطري است، اما با توجه به تغذيه زنبورعسل از گل و گونه آن، رنگش نيز تغيير مي يابد.
از آنجايي كه كشش سطحي عسل پايين است، براي جذب رطوبت، ماده عالي محسوب مي شود و منطقه اي كه از آن تهيه شده، تعيين كننده كشش سطحي آن است. و پس از شكرك زدن مانند كره يا روغن حيواني ميشود. پس ميتوان اين عسل را براي هرگونه ضعف بدني از جمله تقويت استخوانها و تقويت كنندگي جنسي استفاده نمود.
پس از خريد عسل طبيعي، آن را در دماي اتاق (در يك مكان خنك) يا فريزر قرار دهيد، اما درون يخچال نگذاريد. در اينجا دما نقش مهمي ايفا مي كند چرا كه شكرك زدن در دماي بالاي 25 و زير 5 درجه سانتي گراد اتفاق نمي افتد. مقدار دماي مناسب براي شكرك زدن مايع حدود 14 درجه سانتي گراد مي باشد، اما وجود ذرات جامد آن موجب تسريع عمل شكرك مي گردد.
رنگ نسبت به منطقه اصلي گياه، تاريخ توليد و شرايط نگهداري فرق مي كند اما شفافيت يا روشني به مقدار ذرات معلقي هم چون گرده گياه بستگي دارد. به اين معني كه يك غذاي طبيعي با خواص زيادي براي سلامتي است. اين محصول داراي طعم خوشايندي است و خواص دارويي فراواني دارد، مانند: تقويت حافظه، ضدعفوني كننده، اشتها آور، مقوي معده، ضد تهوع كه داراي رنگ كهربايي روشن مي باشد.
داراي رنگ روشن و شفاف كهربايي مي باشد كه هنگام رس بستن كمي تيره و كدر مي شود. رنگ عسل دامنه اي گسترده از رنگ روشن تا زرد تيره يا سياه است. اين محصول كاملا ايرانيه و توسط من و جمعي از همكاران امتحان شد و جواب داد. طي تحقيقي كه در سال ۲۰۰۸ و تحت عنوان نام «ريشه كن شدن ورم مزمن سينوسي توسط عسل» در مجله HospiMedica International منتشر گرديد، مشخص شد كه عسل كنار و عسل مانوكا مي توانيد به ترتيب به صورت ۱۰۰ درصد و احتمال بالاي ۶۰ درصد، سوپر ميكروب ها را از بين ببرند.
اين هم از باورهاي غلطي است كه بايد اصلاح شود. بخش عمده شهد مورد استفاده آن از شكوفه هاي اقاقيا مي باشد كه مصرف آن براي كودكان توصيه مي شود. اما قبل از اينكه در اين مطلب به نحوه تشخيص عسل طبيعي و تفاوت آن با عسل تقلبي بپردازيم بهتر است ابتدا بدانيم كه عسل طبيعي به چه عسلي گفته ميشود. همچنين اغلب افرادي كه دچار ناباروري هستند به وسيله ي مصرف ژل رويال به سرعت درمان مي شوند .
يك قاشق چاي خوري عسل تقريباً حاوي ۴ گرم فروكتوز است و در صورتي كه به مقدار زياد مصرف شود، مي تواند براي افراد مبتلا به ديابت يا افرادي كه در مراحل اوليه مشكلات مرتبط با مقاومت در برابر انسولين هستند، مشكل ايجاد نمايد.
https://livemag.ir/2021/08/بررسي-خواص-عسل-كنار-و-فوايد-مصرف-آن/feed/ 0